Retourneren & ruilen

Het kan voorkomen dat dat je niet helemaal tevreden bent met je ontvangen producten of de maat is niet goed. Je wilt een product dus retourneren. Dit kan bij ons door binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, zonder opgaaf van reden, je retourzending aan te melden. Na het aanmelden heb je dan 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk naar ons retour te sturen. 

Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, tenzij de producten al beschadigd waren bij ontvangst.

Voorwaarden

Wanneer de hygiënestrip is verwijderd mogen uit hygiënisch oogpunt strings, jockstraps en stringbody's niet worden geruild of geretourneerd. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verzenden

Omdat ook ruil- en retourzendingen voor risico van de afzender worden vervoerd, raden wij je aan deze “aangetekend” te verzenden. Deze verzendkosten komen geheel voor je eigen rekening. Alleen zendingen die daadwerkelijk door ons worden ontvangen, worden in behandeling genomen.

Retourneren

Stap 1: Meld je retourzending vooraf aan per e-mail: service@tothem-underwear.com

Stap 2: Stuur het artikel samen met een kopie van de leveringsfactuur naar:

Tothem Underwear for Men

Postbus 22096
1100 CB AMSTERDAM

Stap 3: Zodra wij het retourartikel ontvangen en hebben gecontroleerd zullen wij het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. De verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd (zie voor uitgebreide informatie Artikel 8 van de Algemene Voorwaarden.). 

Ruilen

Stap 1: Meld je ruilzending vooraf aan per e-mail: service@tothem-underwear.com

Stap 2: Geef in je e-mail aan ons door welk artikel (artikelnummer, kleur en maat) je geruild wilt hebben. Wilt je ook aangeven welke artikel (inclusief kleur er maat) je daarvoor wilt terugontvangen. Bij het omruilen worden prijsverschillen verrekend.

Stap 3: Stuur het artikel samen met een kopie van de leveringsfactuur naar:

Tothem Underwear for Men

Postbus 22096
1100 CB  AMSTERDAM

Er kan ook gebruik worden gemaakt van het herroepingsformulier dat wij hebben opgesteld.

Download hier het herroepingsformulier