Verzending & levertermijn

Verzendmethode

Wij verzenden via PostNL als 'pakket' (uiteraard met Track&Trace). Het verzenden via de brievenbus (zgn. 'brievenbuspakje') doen wij alleen op uitdrukkelijk verzoek omdat deze zendingen de bedoelde eindbestemming steeds vaker niet bereiken. Als u aangeeft de zending als 'brievenbuspakje' te willen ontvangen is het risico van zoekraken voor u.
Een 'pakket' wordt aan de deur aangeboden en er moet voor ontvangst getekend worden. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag, soms ook 's avonds. Als het pakket niet kan worden afgeleverd ontvangt u een afhaalbericht zodat u de zending op het PostNL-Punt of postagentschap bij u in de buurt kunt ophalen.

Als de zending niet wordt opgehaald en bij ons terugkomt, ontvang u van ons een e-mail waarin wij vragen wanneer u het pakket in ontvangst wilt nemen. Indien de zending opnieuw door ons moet worden verzonden, berekenen wij de extra verzendkosten die vooraf moeten worden voldaan.

Verzendkosten

Nederland: bestellingen met een bestelbedrag vanaf € 49, = worden GRATIS verzonden. De verzendkosten voor bestellingen tot € 49, = zijn binnen Nederland € 3,90.

Belgie, Duitsland, Luxemburg: tot een bestelbedrag van € 79,= zijn de verzendkosten € 6,00. Voor bestellingen vanaf € 79,= is de verzending GRATIS.

Denemarken, Frankrijk, Italië, Monaco, Oostenrijk, Spanje (incl. Canarische Eilanden): tot een bestelbedrag van € 99,= zijn de verzendkosten € 9,00. Voor bestellingen vanaf € 99,= is de verzending GRATIS.

Andorra, Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Madeira, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije, Slovenië, Tsjechië: tot een bestelbedrag van € 125,= zijn de verzendkosten € 16,00. Voor bestellingen vanaf € 125,= is de verzending GRATIS.

Albanië, Bosnië-Herzegovina, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kosovo, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland (Belarus), Zweden en Zwitserland: tot een bestelbedrag van € 150,= zijn de verzendkosten € 18,00. Voor bestellingen vanaf € 150,= is de verzending GRATIS.

Rest van de wereld: Groot Brittannië, Aruba, Curaçao, Suriname, Nederlandse Antillen, Sint Maarten, USA, Australië, Canada, Mexico, Rusland, China, India, Japan, Philippijnen, Afrika, Argentinië, Brazilië, Chili, etc: tot een bestelbedrag van € 199,= zijn de verzendkosten € 27,00. Voor bestellingen boven de € 199,= is de verzending GRATIS.

Levertermijn

Levering Nederland
Bestellingen worden binnen 24-uur via PostNL verzonden, uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen. De blanco verpakking is alléén voorzien van het verzendadres en onze afzendergegevens waarbij 'Tothem' zonder toevoeging 'Underwear for Men' is vermeld. Binnen 2 werkdagen kunt u dan de bestelling verwachten, thuis, op een vooraf opgegeven leveradres of op een afhaallocatie. 

Als een artikel tijdelijk uitverkocht is, wordt dit binnen enkele dagen nagezonden. De verwachting is dat dit maximaal 5 werkdagen extra zal gaan duren.

Levering Belgie, Duitsland, Luxemburg
Bestellingen worden binnen 24-uur via PostNL verzonden, uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen. De blanco verpakking is alléén voorzien van het verzendadres en onze afzendergegevens waarbij 'Tothem' zonder toevoeging 'Underwear for Men' is vermeld. Binnen 3-4* werkdagen kunt u dan de bestelling verwachten, thuis of op een vooraf opgegeven leveradres. 

Als een artikel tijdelijk uitverkocht is, wordt dit binnen enkele dagen nagezonden. De verwachting is dat dit maximaal 5 werkdagen extra zal gaan duren.

Levering Overige landen
Bestellingen worden binnen 24-uur via PostNL verzonden, uitgezonderd zaterdag, zondag en feestdagen. De blanco verpakking is alléén voorzien van het verzendadres en onze afzendergegevens waarbij 'Tothem' zonder toevoeging 'Underwear for Men' is vermeld. Binnen 7-40* werkdagen kunt u dan de bestelling verwachten, thuis, op een vooraf opgegeven leveradres. 

Als een artikel tijdelijk uitverkocht is, wordt dit binnen enkele dagen nagezonden. De verwachting is dat dit maximaal 5 werkdagen extra zal gaan duren.

*e.e.a. onder voorbehoud door uitloop inklaringstijd, overmacht etc.